6972203263 Πετλέμπουρη 52, Ηράκλειο
 
 
 
ΜΗΛΙΑΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Χωματουργικές Εργασίες Ηράκλειο Κρήτης


Η επιχείρησή μας “Μηλιάρας Κωνσταντίνος” η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης, δραστηριοποιείται με χωματουργικές εργασίες παντός τύπου, χωματουργικές εργολαβίες και με λιμενικά έργα, με επιτυχημένη και δυναμική πορεία από την ίδρυσή της το 1990 μέχρι και σήμερα.

Η έδρα μας βρίσκεται στα Καμίνια στο Ηράκλειο της Κρήτης και σε όλα αυτά τα χρόνια της δουλειάς μας, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας υπεργολαβικά την εκτέλεση των μεγαλύτερων έργων τόσο του δημοσίου όσου και του ιδιωτικού τομέα στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη...


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 

 

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΛΟΣ

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΛΟΣ

Διαθέτουμε ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, που μεταξύ άλλων αποτελείται από εκσκαφέα, φορτωτή, jcb, φορτηγά, σπαστήρες και πολλά ακόμα μικρά και μεγάλα οχήματα.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Οι χειριστές των μηχανημάτων μας διαθέτουν μακροχρόνια εμπειρία στον χώρο, ενώ δεν παύουν να ενημερώνονται διαρκώς ιδικά για θέματα ασφάλειας.

ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο των χωματουργικών εργασιών, μπορούμε να σας προτείνουμε μοναδικές λύσεις για κάθε έργο που θέλετε να πραγματοποιήσετε.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ

Είμαστε στην διάθεσή σας για να αναλάβουμε άμεσα οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε στο Ηράκλειο και όλη την Κρήτη.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Με πολύχρονη και συνεχή παρουσία στον χώρο των χωματουργικών εργασιών και διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, η επιχείρησή μας η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας κάθε χωματουργική εργασία που επιθυμ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες του έργου σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσουμε στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ