6972203263 Πετλέμπουρη 52, Ηράκλειο
 
 
ΜΗΛΙΑΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Χωματουργικές Εργασίες Ηράκλειο Κρήτης 


Η επιχείρησή μας “Μηλιάρας Κωνσταντίνος” η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης, δραστηριοποιείται με χωματουργικές εργασίες παντός τύπου, χωματουργικές εργολαβίες και με λιμενικά έργα, με επιτυχημένη και δυναμική πορεία από την ίδρυσή της το 1990 μέχρι και σήμερα.

Η έδρα μας βρίσκεται στα Καμίνια στο Ηράκλειο της Κρήτης και σε όλα αυτά τα χρόνια της δουλειάς μας, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας υπεργολαβικά την εκτέλεση των μεγαλύτερων έργων τόσο του δημοσίου όσου και του ιδιωτικού τομέα στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων καθώς και εξειδικευμένους χειριστές μπορούμε να ολοκληρώσουμε και τις πιό δύσκολες χωματουργικές εργασίες, ακόμα και σε δύσβατα σημεία, καθώς και να σας εγγυηθούμε την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, χωρίς απρόοπτα και κανενός είδους πρόβλημα.
 
 
 
 
ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΜΕΣΑ
και με επιτυχία σε κάθε έργο με έμφαση πάντα στην ικανοποίηση του πελάτη, ενώ όλες οι χωματουργικές εργασίες που εκτελούνται γίνονται βάσει νομοθεσίας και με σεβασμό προς το περιβάλλον.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με χωματουργικές εργασίες, εχουμε συνεργαστεί άψογα με πλήθος ιδιωτών, μηχανικών, εργολάβων, τεχνικές εταιρίες σε όλο το νομό Ηρακλείου και σε ολη την Κρήτη, προσφέροντας πάντα ποιότητα εργασίας, συνέπεια στους προκαθορισμένους χρόνους και σεβασμό στους πελάτες μας.

Στόχος μας και ειδικότητα μας είναι η σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη, η άμεση, ασφαλής και σωστή περάτωση του εκάστοτε έργου στους συμφωνηθέντες χρόνους και πάντα στις πιο λογικές τιμές της αγοράς.
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες του έργου σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσουμε στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη.