6972203263 Πετλέμπουρη 52, Ηράκλειο
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Μηλιάρας Κων/νος | Χωματουργικές Εργασίες Ηράκλειο Κρήτης


Με πολύχρονη και συνεχή παρουσία στον χώρο των χωματουργικών εργασιών και διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, η επιχείρησή μας “Μηλιάρας Κωνσταντίνος” η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας κάθε χωματουργική εργασία που επιθυμείτε να μας αναθέσετε.

Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι χειριστές μας είναι σε θέση να καλύψουν οποιαδήποτε χωματουργική εργασία, ανεξαρτήτως βαθμού δυσκολίας αλλά και να σας εγγυηθούν άψογα αποτελέσματα και σχολαστική εργασία.
 
 
 

Εκσκαφές & Επιχωματώσεις
 
 
 
 

Κατεδαφίσεις & Γκρεμίσματα
 
 
 
 

Εκβραχισμούς & Μεταφορές Μπαζών
 
 
 
 

Έργα οδοποιίας & Ισοπεδώσεις
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΣΗΣ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων
  Καθαρισμοί χωραφιών
  Αποξηλώσεις δαπέδου και σκυροδέματος
  Καθαρισμούς οικοπέδων Καθαρισμοί χωραφιών
  Απομάκρυνση μπαζών - μπαζώματα
  Μεταφορά κηπευτικών χωμάτων
  Ανοιγμα αποχετεύσεων και αποχετευτικών δικτύων
  Άνοιγμα χαντακιών - πηγαδιών
  Εκσκαφές θεμελίων για οικοδομές
  Εξυγιάνσεις εδάφους
  Μεταφορά αδρανών υλικών με τα φορτηγά μας στον χώρο σας
 
 
 
 
 
 
Η περάτωση κάθε έργου που αναλαμβάνουμε φροντίζουμε να γίνεται πάντα μέσα στους συμφωνηθέντες χρόνους παράδοσης, ενώ πριν από κάθε εργασία πραγματοποιείται σωστή και ενδελεχής μελέτη προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των εργαζομένων αλλά και η παράδοση άψογης εργασίας.

Ο σύγχρονος στόλος οχημάτων που διαθέτουμε, η τήρηση των προσυμφωνηθέντων χρονοδιαγραμμάτων και η ποιότητα αποτελούν όλους τους λόγους που οι πελάτες μας μας προτιμούν και μας προτείνουν.

Αν λοιπόν ψάχνετε μια επιχείρηση που να διαθέτει μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στις χωματουργικές εργασίες αλλά και να έχει τον απαραίτητο εξοπλισμό για κάθε είδους εργασία, τότε δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες του έργου σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσουμε στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη.